2013年3月28日星期四

Mammanbarn Nike 6,0 doting

Bara av en flytt, oavsett vad resultatet av den första kejsaren, Wu Jiang följa fotspår transportera bort! En lång känsla dekadent genljöd röst lät, lyssna på tonen, verkar det att leva för länge är inte bra ah! Hör Penpower bara av ett drag de onda skugga hjärtan Dading, även om endast ett drag säkert Ray Happening rädd, men det onda skuggan inte tror på sin egen styrka och Zhao, det finns två stora ringar avatar, gyllene-winged Dapeng carving yu Huangs styrka kommer även att flytta eller inte ner för BT över ribban. Men ont skugga Lenovo Som SS-nivå uppgifter i syfte att förhindra händelsen, eller använd kungen kallades ropar ut den omfattande styrka högre än kropp avatar. Är du redo? Den likgiltiga röst lät. Blundar, såsom döda Penpower plötsligt ögon ögonen plötsligt naken, ögonlotion som penetration tid och utrymme att titta rakt fram, de verkar kunna se in i folkmassan sinne nike air max i sikte, de gick sin väg så naken som hjärtan brast imaginära.

Den onda skugga och Zhao skräck i den bleka! Evil skugga ännu värre, eftersom nike air max 90 är spelarna erkände Reggie Riboud fart också sett, men tuff, även till föda oöverträffad känsla är immun, för att inte tala en sådan hemsk känsla! I slutet av egenskapen är verkligen en hundra fulla värdet av den? Evil skugga nu kraft sex produkter dag ordning och Zhao åtta produkt dagars ordning, knappt kan betraktas som en super mästare, men det finns fortfarande så känner. Om det Riboud egenskapen fulla värdet av ett hundra, är att Penpower markstyrka åtminstone mer än 120 till, eller efter 90 per punkt ökar styrkan av geometrin dubbelt så många räknat! Den onda skugga mitt i en dynamisk, Overlord Summon kalla klonade plötsligt stå i spetsen, avataren andra ring, medan Zhao Yun tillbaka, och han i sin front, var hårt ansatta Zhao ond skugga en pull omedelbart förbryllad Zhuantouwangxiang onda skugga, var den onda skugga mållös, bara fasta ögon avslöjar informationen med den totala döden!

Zhao idé, den onda skugga säkert respekt air max 90, ringde och nike air max sida vid sida, så verkligen sätta mig själv som bröder, annars säkert bryr i bakom. Evil skugga av idéer, om du inte är rädd för sin egen hängning, ingen uppgift medan Zhao inte nödvändigtvis kunna fly Den onda skugga absolut kommer Zhao Yun vård bakom BT uppgift att tygla Zhao Zhao Yun hängde upp uppståndelse är en avlägsen dröm, är sannolikheten nära noll. Den onda Shadow har mycket att ångra att göra denna uppgift, om Zhao Yun tre berömda förlorat någon belöning kan jämföra! Att skylla skulden dra för stor, misslyckades SS-nivå uppgifter inte Varv 24.751 gånger, hemska tider, att veta att världen är Canglongwohu, och mod att ta SS klassen uppgift ledande personer verkligen mycket framstående.

没有评论:

发表评论